Μπλέ Χαουλίτης T51
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Μαζί με το τεύχος δείγμα αυθεντικού πετρώματος του Μπλέ Χαουλίτη.
Ο Μπλε Χαουλίτης ή τουρκενίτης είναι αυτό που οι γεωλόγοι αποκαλούν «ψευδοορυκτό», καθώς πρόκειται για ένα δείγμα χαουλίτη που έχει βαφτεί με πράσινο ή μπλε χρώμα ώστε να μοιάζει με τιρκουάζ. Οι κρύσταλλοί του είναι ιδιαίτερα σπάνιοι και έχουν βρεθεί μόνο σε δύο σημεία σε όλον τον πλανήτη
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μια συλλογή για όλη την οικογένεια με 80 αυθεντικά ορυκτά μεγάλου μεγέθους!
Απίστευτα δείγματα ορυκτών, συγκεντρωμένα από εξειδικευμένους γεωλόγους και ορυκτολόγους, σε μια μοναδική συλλογή και από τις πέντε ηπείρους. Από τη Ρωσία έως τη Βραζιλία και από την Κίνα έως τη Μαδαγασκάρη! Κάθε τεύχος περιλαμβάνει όλες τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, αξιοπερίεργα, πειράματα και θεαματικές εικόνες που θα σε κάνουν να μείνεις... μάρμαρο.
Όλα τα μυστικά για να γίνεις επαγγελματίας συλλέκτης. Μαζί πρωτότυπες θήκες για να φυλάξεις και να διατηρήσεις τα ορυκτά σε άριστη κατάσταση.


