Επιβιβαστείτε στο πιο διάσημο πλοίο του κόσμου...

Η ιστορία του Τιτανικού δεν είναι μόνο η ιστορία του πιο πολυτελούς, διάσημου και θρυλικού επιβατηγού πλοίου όλων των εποχών, αλλά και μια συναρπαστική αφήγηση μιας «ξέφρενης» εποχής λάμψης και επαναστατικής καινοτομίας. Η τεχνολογική πρόοδος που αντιπροσώπευε ο Τιτανικός έμοιαζε ασταμάτητη, αλλά... μια νύχτα του Απριλίου του 1912 συνέβη το αδιανόητο, προκαλώντας τη μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία όλων των εποχών.

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο, πιστό αντίγραφο του Royal Mail Ship TITANIC. Ένα αριστούργημα μοντελισμού, σχολαστικά σχεδιασμένο σε όλα του τα μέρη σύμφωνα με τα πρωτότυπα σχέδια κατασκευής. Ρεαλισμός και τελειότητα ακόμη και στην παραμικρή κατασκευαστική λεπτομέρεια: καταστρώματα με επένδυση από ξύλο υψηλής ποιότητας, τεχνικά εξαρτήματα γέφυρας, μεταλλικό κύτος και κομψές φωτοχαραγμένες ορειχάλκινες λεπτομέρειες, όπως τα κιγκλιδώματα των καταστρωμάτων και ο τροχός του πηδαλίου.

Ένα αριστούργημα του ναυπηγικού μοντελισμού!Εντυπωσιακό μοντέλο από μέταλλο και ξύλο με βάση στήριξης - Λειτουργικοί κινητήρες με θυρίδα ελέγχου - Ηχητικά και φωτεινά εφέ - Περιστρεφόμενες προπέλες - Καπνίζουσες καπνοδόχοι - Τηλεχειριστήριο με μορφή κλασικού μηχανικού τηλεγράφου!

Βρείτε το 1ο τεύχος εδώ!

Η συλλογή αποτελείται από 140 τεύχη. Τα πρώτα δέκα τεύχη θα κυκλοφορούν ανά δεκαπενθήμερο, ενώ οι επόμενες κυκλοφορίες θα είναι εβδομαδιαίες. Τιμή πρώτου τεύχους 0,50 € (αντί για 11,99 €). Τιμή δεύτερου τεύχους 6,99 € (αντί για 11,99 €). Τιμή επόμενων τευχών 11,99 € (με την επιφύλαξη αλλαγών του φορολογικού συντελεστή). Ο Εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την τιμή των τευχών σε περίπτωση σημαντικών αυξήσεων στο κόστος παραγωγής ή/και μεταφοράς. Το προϊόν αποτελεί μέρος ενός σετ συναρμολόγησης. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στα παρεχόμενο τεύχος. Διαβάστε και κρατήστε τις πληροφορίες που παρέχονται για μελλοντική χρήση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Περιέχει μυτερά ή/και αιχμηρά μέρη. Η συναρμολόγηση ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από ενήλικα ή υπό την επίβλεψη ενήλικα. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μπαταριών. Το προϊόν δεν συνδέεται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Οι μπαταρίες δεν παρέχονται. Η ευρωπαϊκή οδηγία 2012/19/ΕΕ σχετικά με τα απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) προβλέπει ότι ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός δεν θα πρέπει να απορρίπτεται μαζί με τα υπόλοιπα αστικά απόβλητα.
Για να λάβεις τεχνική υποστήριξη, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης στη διεύθυνση e-mail: titanichachettegr@gmail.com