ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Marvel Iron Man T5

Marvel Iron Man T5
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Marvel Iron Man T5
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,99€
Καλάθι
“ Κατασκεύασε τη θρυλική Πανοπλία "Mark III" του Tony Stark βήμα προς βήμα! Στο 5ο τεύχος το περιοδικό και τα εξαρτήματα του πρώτου τμήματος της άρθρωσης του δεξιού αγκώνα”

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΜια συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 16 σελ. Περιοδικό αφιερωμένο στον κόσμο του Ιron Man καθώς και των Υπερηρώων της Μarvel που συνοδεύεται από εξαρτήματα για την συναρμολόγηση της αυθεντικής Πανοπλίας Mark III του Iron Man!

Συλλογή με εύκολη συναρμολόγηση, ο αναγνώστης θα κατασκευάσει την δική του Πανοπλία του Τony Stark!

Κάθε τεύχος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Ο ΙRON MAN ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ IRON MAN, ΟΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ,
ΤΑ ΚΟΜΙΞ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΜΑRVEL!


 

Σημαντικές Πληροφορίες:
Η συλλογή αποτελείται από 100 τεύχη τα οποία θα κυκλοφορούν κάθε 2η Τρίτη μέχρι το τεύχος 10 ενώ τα υπόλοιπα τεύχη εβδομαδιαίως. Κάθε τεύχος περιλαμβάνει εξαρτήματα για την κατασκευή της αυθεντικής πανοπλίας του Iron Man σε ένα μοντέλο ύψους 60 εκ, με φώτα και πλήρως κινητές αρθρώσεις. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί με τιμή 1,99€, το δεύτερο 4,99€ ενώ το τρίτο και τα μετέπειτα τεύχη θα είναι στη κανονική των 9,99€ Επιπλέον, σε κάθε περιοδικό περιλαμβάνονται 4 σελίδες με αναλυτικές, εικονογραφημένες Οδηγίες «Βήμα προς Βήμα» για την κατασκευή της Μυθικής Πανοπλίας του Iron Man

Χαρακτηριστικά Πανοπλίας:

Ύψος τελικής ρέπλικας IRON MAN: 60 cm. Η ρέπλικα αποτελείται από 52 κινητές αρθρώσεις, ώστε να πετυχαίνει τις χαρακτηριστικές πόζες του Iron Man. Aρθρωτά FLAP στις γάμπες και στους ώμους. Eξαρτήματα απο έγχυτο πλαστικό και ειδικού τύπου μέταλλο. LED στο στήθος για προσομοίωση της ανάφλεξης του αντιδραστήρα. LED στο κεφάλι για προσομοίωση του φωτισμού των ματιών. LED στις παλάμες των χεριών και στα πέλματα των ποδιών για προσομοίωση του απωθητήρα. Ηχητικά εφέ όπως ήχος πρόωθησης, ήχος αντιδραστήρα καρδιάς, φώτα στα χέρια, στα μάτια, στις μπότες και στο στήθος.

Σήμανση Προϊόντων:
Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Προϊόν κατάλληλο για συναρμολόγηση απο ενήλικες.
Μπορείται να ζητήσετε οδηγίες και βοήθεια για τη συναρμολόγηση της Πανοπλίας του IRON MAN, από εξειδικευμένους τεχνικούς μοντελιστές στο e-mail ironman@bestflowpacks.com

Προϊόν εγκεκριμένο με την άδεια και το copyright της Marvel / Disney