ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σας ενημερώνουμε πως από 01/07/24 μέχρι και 31/08/24 το υποπρακτορείο μας στον Πειραιά  θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχαριστούμε και Καλό Καλοκαίρι !

Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου Τ80

Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου Τ80
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου Τ80
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,50€
Καλάθι
Disney Παραμύθια Μινιατούρες οι περιπέτειες των αγαπημένων σου ηρώων σε μια εκπληκτική μίνι έκδοση 4,5 x 6 εκ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Disney Παραμύθια Μινιατούρες
Τα ωραιότερα κλασικά παραμύθια σε βιβλία τσέπης


Τα παραμύθια μινιατούρες της Disney είναι μια αποκλειστική έκδοση μίνι βιβλίων που αφηγούνται τις απίθανες περιπέτειες των πιο χαρισματικών ηρώων της Disney. Κάθε μίνι βιβλίο απεικονίζει και αφηγείται μια αγαπημένη κλασική ιστορία με όμορφες διακοσμητικές λεπτομέρειες και εντυπωσιακή εικονογράφηση.
Τα τεύχη της συλλογής εκδίδονται κάθε 15νθήμερο μέχρι το τεύχος 10 και έπειτα εβδομαδιαίως. Η συλλογή αποτελείται από 80 τεύχη. 
Τιμή γνωριμίας Πρώτου τεύχος 0,99 € - Τιμή 2ου τεύχους: 2,99 € - Κανονική τιμή επόμενων τευχών: 4,99 €. Ο εκδότης θα μπορούσε να αναγκαστεί να αλλάξει την σειρά των τευχών για τεχνικούς λόγους. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την τιμή των τευχών σε περίπτωση σημαντικών αυξήσεων στο κόστος παραγωγής η μεταφοράς. Η Βιβλιοθήκη με LED φωτισμό πωλείται ξεχωριστά κατά την κυκλοφορία της συλλογής.

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια