ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σας ενημερώνουμε πως από 01/07/24 μέχρι και 31/08/24 το υποπρακτορείο μας στον Πειραιά  θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχαριστούμε και Καλό Καλοκαίρι !

Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996

Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996
Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996
Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996
Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Super Cars Τ7 Dodge Viper GTS 1996
6,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,95€
Καλάθι
Το Dodge Viper είναι ένα εμβληματικό μοντέλο ανάμεσα στα αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Η πρώτη γενιά, που παρουσιάστηκε το 1991, είχε σχεδιαστεί ως μοντέλο αγώνων κατάλληλο και για τους αυτοκινητόδρομους. Η δεύτερη γενιά, που παρουσιάστηκε το 1996, συνοδεύτηκε από βελτιώσεις στο σχεδιασμό και από μια έκδοση κουπέ με την ονομασία Viper GTS.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ  

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Μικρογραφίες σε κλίμακα 1:64 των πιο σύγχρονων, τεχνολογικά εξελιγμένων και διάσημων σούπερ σπορ αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύντομη αφήγηση για την ιστορία και την κληρονομιά καθενός από τα ξεχωριστά αυτοκίνητα, με ιστορικές εικόνες του μοντέλου και της εξέλιξής του. Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου της συλλογής, τα συστατικά στοιχεία του και η πρωτοποριακή τεχνολογία στην οποία βασίζεται. 


Η συλλογή αποτελείται αρχικά από 45 τεύχη. Τα 10 πρώτα τεύχη κυκλοφορούν ανά 15 ημέρες και τα επόμενα τεύχη κάθε εβδομάδα. Τιμή γνωριμίας 1ου τεύχους: 1,99€  Τιμή στα επόμενα τεύχη 6,95€ Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στους τίτλους, στη σειρά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των τόμων. Ακατάλληλο σε άτομα κάτω των 15 ετών 

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια