ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σας ενημερώνουμε πως από 01/07/24 μέχρι και 31/08/24 το υποπρακτορείο μας στον Πειραιά  θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχαριστούμε και Καλό Καλοκαίρι !

Lancia Stratos HF Τ51

Lancia Stratos HF Τ51
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Lancia Stratos HF Τ51
10,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,99€
Καλάθι
Στο 51ο τεύχος θα βρείτε: Καπάκι ταμπλό, δεσμοί στήριξης, μοχλός, αεραγωγοί.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κατασκεύασε την Θρυλική Lancia Stratos HF


Η Stratos HF ήταν ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος σε όλες τις πίστες ράλι τη δεκαετία του ΄70.
Ένα εντελώς καινοτόμο αυτοκίνητο, γρήγορο και επιδέξιο με καθαρό βάρος μόνο 880 κιλά, ισχυρό 12βάλβιδο κινητήρα Ferrari Dino V6 2,4 λίτρων με απόδοση από
280 ίππους!Κατασκεύασε ένα πιστό αντίγραφο του υπέροχου μοντέλου με πινακίδα TO M54374, του μεγάλου Sandro Munari, με τα χρώματα της Alitalia!
Μεταλλικές ζάντες, ελαστικά με μαλακή γόμα, προβολείς μεγάλης εμβέλειας με αφαιρούμενο κάλυμμα, λειτουργικές αναρτήσεις και περιστρεφόμενες ρόδες, σε κλίμακα 1:8 με ηχητικά και φωτιστικά εφέ που ενεργοποιούνται με τηλεχειριστήριο! Διαστάσεις μοντέλου: Μήκος 464 εκ. Πλάτος 219εκ. Ύψος 135 εκ.

Πιστά αντίγραφα είναι και τα εσωτερικά του τμήματα, τα οποία μπορούν να επιθεωρηθούν όλα: από τον κινητήρα μέχρι το πιλοτήριο, τα χειριστήρια για τον πιλότο με τον πλοηγό και τα όργανα ελέγχου με κρυφό φωτισμό! Σε κάθε τεύχος θα συναντήσεις: συναρπαστικές στήλες αφιερωμένες στη μάρκα Lancia, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και στα μνημειώδη ράλι. Επίσης, τα φύλλα συναρμολόγησης με εικόνες και κατασκευαστικά διαγράμματα, για εύκολη και διασκεδαστική συναρμολόγηση.
 


Η συλλογή θα ολοκληρωθεί σε 110 τεύχη. Τιμή γνωριμίας Πρώτου τεύχος 1,00 € - Ειδική τιμή 2ου τεύχους: 5,99 € - Κανονική τιμή επόμενων τευχών: 10,99 € 
Τα πρώτα 10 τεύχη θα κυκλοφορήσουν ανά 14 ημέρες και τα επόμενα τεύχη κάθε εβδομάδα. Το κ
άθε τεύχος περιλαμβάνει εξαρτήματα και οδηγίες για την κατασκευή του μοντέλου. Ο εκδότης θα μπορούσε να αναγκαστεί να αλλάξει την σειρά των τευχών για τεχνικούς λόγους. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών.
Τεχνική υποστήριξη στη διεύθυνση:
 
rallycar.centauria@gmail.com

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια