ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Knight Rider T54 K.I.T.T.

Knight Rider T54 K.I.T.T.
Knight Rider T54 K.I.T.T.
Knight Rider T54 K.I.T.T.
Knight Rider T54 K.I.T.T.
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Knight Rider T54 K.I.T.T.
10,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,99€
Καλάθι
Συναρμολογήστε τον δικό σας K.I.T.T.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συναρμολογήστε τον δικό σας K.I.T.T.!
Για πρώτη φορά μπορείτε να φτιάξετε ένα από τα διασημότερα αυτοκίνητα στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο K.I.T.T. ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό αυτοκίνητο. Ήταν ένας υπολογιστής, ένα όπλο, ένας καλός φίλος και… ολίγον «πειραχτήρι!» Αυτό το απόλυτα ρεαλιστικό μοντέλο σε κλίμακα 1:8 έχει όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που θυμάστε από τη θρυλική σειρά. Με το περίφημο ρολόι - τηλεχειριστήριο που όλοι ονειρευτήκαμε να φορέσουμε, γίνετε ο νέος Μάικλ Νάιτ και ελέγξτε όπως εκείνος όλες τις ειδικές λειτουργίες του K.I.T.T. —τα φώτα, το διάσημο κόκκινο σκάνερ, ακόμα και τη φωνή του.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου

checked-green Κλίμακα 1:8 checked-green Μήκος 60 εκ checked-green Βάρος 7,5 κιλά checked-green Ρολόι – Τηλεχειριστήριο checked-green Πόρτες, καπό και πορτμπαγκάζ που ανοίγουν 
checked-green Προβολείς, πίσω φώτα και εσωτερικά φώτα που λειτουργούν checked-green Τιμόνι που περιστρέφει τους τροχούς
checked-green Κινητήρας με ακριβείς λεπτομέρειες checked-green Περιστρεφόμενη πινακίδα κυκλοφορίας checked-green Παράθυρα που ανοιγοκλείνουν
checked-green Υψηλής ποιότητας χυτό μέταλλο και πλαστικό!

Η συλλογή θα ολοκληρωθεί σε 110 τεύχη.Τιμή Γνωριμίας 1ου τεύχους: 1,00 €.Ειδική Τιμή 2ου τεύχους: 4,99 €.Κανονική Τιμή 3ου τεύχους και επόμενων τευχών: 9,99 € (με την επιφύλαξη μεταβολών στους φορολογικούς συντελεστές).

Ο εκδότης θα μπορούσε να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής. Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών.

    

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια