ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σας ενημερώνουμε πως από 01/07/24 μέχρι και 31/08/24 το υποπρακτορείο μας στον Πειραιά  θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχαριστούμε και Καλό Καλοκαίρι !

DeLorean T86

DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
DeLorean T86
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
DeLorean T86
10,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,99€
Καλάθι
Στο τεύχος 86 θα βρείτε: Tα επόμενα εξαρτήματα συναρμολόγησης του αυτοκίνητου - χρονομηχανή DeLorean από το Back to the Future + Περιοδικό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κατασκεύασε το αυτοκίνητο-χρονομηχανή DeLorean από το Back to the Future!

Ταξίδεψε μαζί με τον Doc και τον Marty κατασκευάζοντας ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα στην ιστορία του κινηματογράφου. Το μοντέλο κλίμακας 1:8 του DeLorean DMC-12 από το Back to the Future είναι γεμάτο εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως καλώδια, συσκευές στο εσωτερικό του οχήματος, κυκλώματα χρόνου – διαθέτει ακόμα και τον πυκνωτή ροής. Σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του παραγωγού Joe Walser, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε το DeLorean που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Με το αεροδυναμικό αμάξωμά του, τη μεταλλική λάμψη και τις εντυπωσιακές πόρτες τύπου «φτερά γλάρου», το DeLorean ταιριάζει απόλυτα σε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Στο τελικό σενάριο της πρώτης ταινίας, ο τρελός επιστήμονας Doc Brown εξηγεί πως η άβαφη «ατσάλινη κατασκευή» του αυτοκινήτου είναι ιδανική για τη «διάχυση ροής». Ωστόσο, το όχημα χρειάζεται μερικές βελτιώσεις ώστε να μετατραπεί σε χρονομηχανή. Τα «χειροποίητα» επιπρόσθετα εξαρτήματα που κατασκεύασε ο Doc στο γκαράζ του και τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το μοντέλο– αποτελούν μέρος της γοητείας του αυτοκινήτου.Πιστή αναπαραγωγή του μοντέλου της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον», σε κλίμακα 1/8. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από χυτευμένο μέταλλο και με υλικά υψηλής ποιότητας. Έχει απίστευτες λεπτομέρειες όπως, λειτουργικά φώτα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του. Διαστάσεις Μήκος: 52,7εκ. Πλάτος: 23,2εκ. Ύψος: 24,5εκ. (με τις πόρτες ανοιχτές)

Η σειρά αποτελείται από 130 τεύχη. Τα πρώτα 10 τεύχη θα εκδίδονται κάθε δεύτερη εβδομάδα και τα υπόλοιπα 120 θα εκδίδονται κάθε εβδόμαδα.

Περιεχόμενο πρώτου τεύχους: Cardboard + Τεύχος 1 + Οδηγό σειράς + πρώτα κομμάτια με 1€ 

Περιεχόμενο δεύτερου τεύχους: Cardboard + Τεύχος 2 + εξαρτήματα συναρμολόγησης με 5,99 €
Περιεχόμενο τρίτου τεύχους:
Cardboard + Τεύχος 3 + εξαρτήματα συναρμολόγησης με 9,99 € 
Περιεχόμενο υπόλοιπων τεύχων: Τεύχος Χ + εξαρτήματα συναρμολόγησης με 9,99 €

Τα αντικείμενα που συνοδεύουν την έκδοση απευθύνονται σε συλλέκτες. Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Προϊόν κατάλληλο για συναρμολόγηση απο ενήλικες. Το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση ως παιχνίδι. Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά. Για τη συναρμολόγηση ακολουθήστε με προσοχή και πιστά τις οδηγίες κατασκευής. Απαγορεύονται οι τροποποιήσεις ή αλλοιώσεις. Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες συναρμολόγησης. Οδηγίες για τη συναρμολόγηση του DELOREAN από εξειδικευμένους τεχνικούς στο email: delorean@bestflowpacks.com

  

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια