ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Marvel Movies T27 Panther Killmonger

Marvel Movies T27  Panther Killmonger
Marvel Movies T27  Panther Killmonger
Marvel Movies T27  Panther Killmonger
Marvel Movies T27  Panther Killmonger
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Marvel Movies T27 Panther Killmonger
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,99€
Καλάθι
Μεγαλωμένος στην εξορία, ο Erik Killmonger επέστρεψε στη γενέτειρά του Wakanda για να εκδικηθεί αυτούς που πίστευε ότι του έκλεψαν την κληρονομιά... και να διεκδικήσει ξανά τον θρόνο της Wakanda!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Marvel Movie Figurines Collection 
Μια συναρπαστική συλλογή θρυλικών χαρακτήρων της Marvel!

H συλλογή περιλαμβάνει χαρακτήρες από κάθε ταινία, από τον Iron Man του 2008 έως τον Ant-Man του 2015 και πολλούς ακόμα, ενώ νέοι χαρακτήρες θα προστίθενται στη συλλογή καθώς θα κυκλοφορούν νέες ταινίες. Από τότε που η ταινία Iron Man έκανε θραύση στη μεγάλη οθόνη το 2008, τα Marvel Studios έχουν εξελιχθεί στην πιο συναρπαστική υπερδύναμη του Χόλιγουντ. Στις ταινίες των Marvel Studios πλέον συγκαταλέγονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Οι χαρακτήρες έχουν αναπαραχθεί με ακρίβεια και με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, όπως ακριβώς εμφανίστηκαν στην οθόνη. Φιγούρες σε κλίμακα 1:16 με απαράμιλλη ομοιότητα με τον πρωτότυπο χαρακτήρα και ζωγραφισμένες στο χέρι: Έτσι, τώρα μπορείτε να συλλέξετε εμβληματικούς ήρωες όπως ο Iron Man, ο Thor, ο Captain America, οι Εκδικητές, οι Φύλακες του Γαλαξία, ο Ant-Man και άλλους, καθώς και τους δαιμόνιους εχθρούς τους!

Ανακάλυψε τους εκπληκτικούς χαρακτήρες της συλλογής

 

Η συλλογή θα ολοκληρωθεί σε 80 τεύχη και θα κυκλοφορεί κάθε 2 εβδομάδες. Τιμή γνωριμίας Πρώτου τεύχος 2,99 € - Ειδική τιμή 2ου τεύχους: 7,99 € - Κανονική τιμή επόμενων τευχών: 14,99 € - Με εξαίρεση 8 τεύχη που περιέχουν ειδικές φιγούρες που θα έχουν τιμή 22,99 € και 1 ειδικό τεύχος που θα έχει τιμή 30,99 € Ο εκδότης θα μπορούσε να αναγκαστεί να αλλάξει την σειρά των τευχών για τεχνικούς λόγους. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. 

  

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια