ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Nigel Mansell Τ7 F1989

Nigel Mansell  Τ7 F1989
Nigel Mansell  Τ7 F1989
Nigel Mansell  Τ7 F1989
Nigel Mansell  Τ7 F1989
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Nigel Mansell Τ7 F1989
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,99€
Καλάθι
Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ένα κράνος, με ανοιγόμενη ζελατίνα σε κλίμακα 1:5, των πιο διάσημων οδηγών της Φερράρι και ένα ένθετο γεμάτο άρθρα, φωτογραφίες και αξιοπερίεργα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ FERRARI

Η πιο μεγάλη συλλογή από κράνη των πιλότων Ferrari της F1 σε κλίμακα 1:5, συνοδευόμενα από ένθετα πλούσια σε φωτογραφίες, άρθρα και αξιοπερίεργα, με λεπτομερείς περιγραφές κάθε κράνους. Μία συναρπαστική συλλογή, αφιερωμένη στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!


Σε κάθε τεύχος θα βρείτε ένα κράνος με γραφικά και λεπτομέρειες πανομοιότυπες με το πρωτότυπο και με ανοιγόμενη ζελατίνα. Κάθε κράνος συνοδεύεται από συλλεκτική βάση, διαφανή θήκη και ενημερωτικό δελτίο. Τα κράνη είναι κατασκευασμένα από ABS σε κλίμακα 1:5.Η συλλογή αποτελείται από 60 τεύχη. Η τιμή του πρώτου τεύχους είναι 4,99 ευρώ. Η τιμή του δεύτερου τεύχους είναι 8,99 ευρώ. Η τιμή του τρίτου τεύχους και επόμενων είναι 12,99 ευρώ.Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών.
Produced under license of Ferrari Spa. FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are property of Ferrari Spa. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari Spa property under design, trademark and trade dress regulations


 
 

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια