ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Αγελάδα Αγλαΐα Τ1

Αγελάδα Αγλαΐα Τ1
Αγελάδα Αγλαΐα Τ1
Αγελάδα Αγλαΐα Τ1
Αγελάδα Αγλαΐα Τ1
Αγελάδα Αγλαΐα Τ1
1,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,99€
Καλάθι
Μαθαίνω το Άλφα: Η Αγλαΐα η αγελάδα και τα αδέλφια της ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη για τη μαμά αγελάδα και τον μπαμπά ταύρο που γιορτάζουν είκοσι χρόνια μαζί. Τους ετοίμασαν ένα πάρτι και τους οργάνωσαν ένα ταξίδι αναψυχής με σκάφος, και όλη η οικογένεια ήταν πολύ χαρούμενη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με τη συλλογή «Η πρώτη μου αλφαβήτα» τα παιδιά μαθαίνουν τα γράμματα, τους αριθμούς, τα σχήματα, τα χρώματα και τις εποχές, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν με τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ζώων.

Σε κάθε βιβλίο, ένας από τους πρωταγωνιστές θα ζήσει μια αναπάντεχη και αστεία ιστορία, μέσα από την οποία τα παιδιά σας θα γνωρίσουν τα γράμματα της αλφαβήτας. Και, παράλληλα, θα μπορούν να ακούσουν όλες τις ιστορίες και να παίξουν με τις αγαπημένες τους φιγούρες. Μία μοναδική συλλογή για να ακούσετε και να διαβάσετε ιστορίες γεμάτες μαγεία και τρυφερότητα! Το ηχείο και η κάρτα μνήμης συμπεριλαμβάνονται στο τεύχος 2.Προειδοποίηση: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Περιέχει μικρά κομμάτια τα οποία, σε περίπτωση κατάποσης ή εισπνοής, μπορεί να προκαλέσουν ασφυξία.Συνιστάται ο καθαρισμός του προϊόντος με υγρό πανί.Αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα από τη συσκευασία πριν από τη χρήση. Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Κατασκευάστηκε στην Κίνα.
Έξοδος: 5V-soomA, Είσοδος: 5V / 1A, Μπαταρία: 3,7V / 600mAh, Μέγιστη δύναμη: + 3dBm, Εύρος συχνότητας: 13,56 MHz +/- 100KHz.
Η συλλογή αποτελείται από 60 τεύχη. Τιμή επόμενων τευχών 8,99 €. Ο εκδότης ενδέχεται να υποχρεωθεί για τεχνικούς λόγους να αλλάξει τη σειρά κυκλοφορίας των τευχών της συλλογής.
Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής.