ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6

Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6
Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6
Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6
Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6
Βρετανός Κομάντος των SAS Τ6
  • Εκδόσεις: EMSE EDAPP SL
  • Κυκλοφορία: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙO
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€
Καλάθι
Επιχειρήσεις στην κατεχόμενη Γαλλία: Η Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία (SAS) είναι ένα σώμα ειδικών δυνάμεων του Βρετανικού Στρατού, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Διεξήγαγε επιχειρήσεις δολιοφθοράς, με επιθέσεις σε στρατηγικά σημεία των γερμανικών οπισθοφυλακών στην κατεχόμενη Ευρώπη, όπως σε Γαλλία και Ολλανδία, αλλά και στη Γερμανία.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

      H μεγαλύτερη συλλογή με τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου πολέμου! 
60 υπέροχες μινιατούρες εκπληκτικής πιστότητας!

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι το βασικό γεγονός που διαμόρφωσε τον σύγχρονο κόσμο. Οι περισσότερες παγκόσμιες και εθνικές δομές που υπάρχουν σήμερα οργανώθηκαν μετά από αυτή την εμπειρία!
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση που εξελίχθηκε σε διάφορα μέτωπα μεταξύ 1939 και 1945. Οι εμπλεκόμενες χώρες συγκροτούσαν δύο στρατόπεδα: τις δυνάμεις του Άξονα –Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία και, σε μικρότερο βαθμό, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία κ.ά.και τις δυνάμεις των Συμμάχων – Γαλλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Σοβιετική Ένωση
και σε μικρότερο βαθμό, Κίνα, Πολωνία, Ελλάδα κ.ά.
Σημαντικές Πληροφορίες:
Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Όλες οι μινιατούρες είναι χυτοπρεσσαριστές, με βάση καλούπια που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, μετά από επίπονη έρευνα όλων των διαθέσιμων ιστορικών και τεχνικών στοιχείων από διεθνές επιτελείο ειδικών, σε συνεργασία με στρατιωτικά μουσεία και συλλογές στολών σε όλο τον κόσμο. Χώρα κατασκευής των μοντέλων είναι η Κίνα.
Ύψος μοντελού περίπου 7,00 cm Οι πρώτοι 4 τόμοι κυκλοφορούν κάθε 15 ημέρες. Οι υπόλοιποι τόμοι κυκλοφορούν εβδομαδιαία. Τιμή πρώτου τεύχους: 4,95€ Τιμή υπόλοιπων τεύχων: 9,95€