ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2

Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2
Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2
Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2
Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Στρατιώτης του Αμερικάνικου Πεζικού T2
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€
Καλάθι
Απόβαση στη Νορμανδία: Το αμερικανικό πεζικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία, τον Ιούνιο του 1944, με την επιχείρηση Όβερλορντ. Στη συνέχεια σε λιγότερο από έναν χρόνο, οι Σύμμαχοι είχαν απελευθερώσει όλη την Ευρώπη και εισέβαλαν στη Γερμανία, οδηγώντας τους ναζί του Γ΄ Ράιχ σε συνθηκολόγηση άνευ όρων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

      H μεγαλύτερη συλλογή με τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου πολέμου! 
60 υπέροχες μινιατούρες εκπληκτικής πιστότητας!

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι το βασικό γεγονός που διαμόρφωσε τον σύγχρονο κόσμο. Οι περισσότερες παγκόσμιες και εθνικές δομές που υπάρχουν σήμερα οργανώθηκαν μετά από αυτή την εμπειρία!
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση που εξελίχθηκε σε διάφορα μέτωπα μεταξύ 1939 και 1945. Οι εμπλεκόμενες χώρες συγκροτούσαν δύο στρατόπεδα: τις δυνάμεις του Άξονα –Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία και, σε μικρότερο βαθμό, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία κ.ά.και τις δυνάμεις των Συμμάχων – Γαλλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Σοβιετική Ένωση
και σε μικρότερο βαθμό, Κίνα, Πολωνία, Ελλάδα κ.ά.
Σημαντικές Πληροφορίες:
Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Όλες οι μινιατούρες είναι χυτοπρεσσαριστές, με βάση καλούπια που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, μετά από επίπονη έρευνα όλων των διαθέσιμων ιστορικών και τεχνικών στοιχείων από διεθνές επιτελείο ειδικών, σε συνεργασία με στρατιωτικά μουσεία και συλλογές στολών σε όλο τον κόσμο. Χώρα κατασκευής των μοντέλων είναι η Κίνα.
Ύψος μοντελού περίπου 7,00 cm Οι πρώτοι 4 τόμοι κυκλοφορούν κάθε 15 ημέρες. Οι υπόλοιποι τόμοι κυκλοφορούν εβδομαδιαία. Τιμή πρώτου τεύχους: 4,95€ Τιμή υπόλοιπων τεύχων: 9,95€