ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Toyota Yaris WRC T14

Toyota Yaris WRC T14
Toyota Yaris WRC T14
  • Εκδόσεις: DE AGOSTINI
  • Κυκλοφορία: 15ΝΘΗΜΕΡΟ
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,99€
Καλάθι
Στo 14o τεύχος με το TOYOTA YARIS WRC του J-M.Latvala - A.Miika στο Rally Σουηδίας 2017 μαζί με το περιοδικό με πληροφορίες σχετικά με το μυθικό αυτοκίνητο, τον οδηγό του και τους αγώνες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι Πρωταθλητές των Rally! Η αποκλειστική συλλογή για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Συλλογή από 60 μινιατούρες μοντέλων ράλι με τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που κερδίζουν στους αγώνες ράλι τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα πιο θρυλικά, κλασικά μοντέλα στην ιστορία του Ράλι. Φιγούρες κλίμακας 1/43 κατασκευασμένα από μέταλλο και εγχυμένο πλαστικό (die cast), πιστές αναπαραγωγές των πρωτότυπων αυτοκινήτων. 

Η κάθε συλλεκτική μινιατούρα δίνεται με βάση έκθεσης με το όνομα και τα στοιχεία του μοντέλου. Το περιοδικό είναι μονοθεματικό και αφιερωμένο στο συγκεκριμένο μοντέλο, τον Οδηγό του και την ιστορία του!

Στη συλλογή περιλαμβάνονται αυτοκίνητα εμβληματικών Οδηγών όπως ο S. Loeb, o S. Ogier, o Τ.Νeuville, o Ο.Tanak, o D. Αuriol, oι Siroco-Mακρινός, ο McRae, o Βωβός και άλλοι Ξένοι και Έλληνες πρωταγωνιστές γνωστών αγώνων rally, όπως το Rally Monte Carlo, το Rally Acropolis και άλλα!
 
 
Συλλεκτική μινιατούρα σε κλίμακα 1:43 το προϊόν δεν είναι παιχνίδι να μην δίνεται σε παιδια ηλικίας κάτω των 14 ετών.
Τα τεύχη και τα μόντελα μινιατούρες που διατίθενται μαζί με τη συλλογή δεν μπορούν να πωληθούν χωριστά. Η συλλογή αποτελείται από 60 τεύχη.
Τιμή Γνωριμίας 1ου τεύχους: 2,99€ Ειδική τιμή 2ου τεύχους: 6,99€ Κανονική τιμή 3ου τεύχους: 12,99€ Κυκλοφορεί κάθε 2η Τρίτη.