ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σας ενημερώνουμε πως από 01/07/24 μέχρι και 31/08/24 το υποπρακτορείο μας στον Πειραιά  θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχαριστούμε και Καλό Καλοκαίρι !

Dodge Charger R/T T3

Dodge Charger R/T T3
Dodge Charger R/T T3
Dodge Charger R/T T3
Dodge Charger R/T T3
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Dodge Charger R/T T3
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,99€
Καλάθι
Tα επόμενα εξαρτήματα συναρμολόγησης του θρυλικού μοντέλου Dodge - Fast & Furious

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 16 σέλ. Περιοδικό -αφιερωμένο στον κόσμο του Fast & Furious.
Συνοδεύεται από εξαρτήματα την κατασκευή του εμβληματικού μοντέλου Dodge Charger της διάσημης κινηματογραφικής σειράς Fast &Furious, μια πιστή αναπαραγωγή του αρχικού μοντέλου σε κλίμακα 1/8 σε μεταλλικό αμάξωμα και προβολείς που ανάβουν.

Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ένα περιοδικό 16 σελίδων με πληροφορίες σχετικά με το θρυλικό μοντέλο Dodge Charger καθώς και πολύ επεξηγηματικές οδηγίες «Βήμα προς Βήμα» για τη συναρμολόγηση του και των συμπληρωματικών του στοιχείων. Επιπροσθέτως, το αυτοκίνητο θα έχει ειδικά εφέ φωτισμού και ήχου και τα μέρη του είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και πλαστικό! 
Η κάθε έκδοση περιλαμβάνει μαζί με το περιοδικό και τα εξαρτήματα για την δημιουργία του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά (αφού συναρμολογηθεί πλήρως) θα έχει 24,4 εκατοστά ύψος και 65,8 εκατοστά πλάτος! Η κάθε έκδοση περιλαμβάνει διαφορετικά, συγκεκριμένα και απολύτως καθορισμένα  κομμάτια (CMCs) για την κατασκευή του Dodge Charger.

    

Η συλλογή περιλαμβάνει 110 τεύχη. Tα πρώτα 10 τεύχη θα εκδίδονται κάθε δεύτερη Τρίτη (ανά δύο εβδομάδες) και τα 100 υπόλοιπα (11-110 τευχ.) θα εκδίδονται κάθε Τρίτη (ανά εβδομάδα).

Περιεχόμενο πρώτου τεύχους: Cardboard + Τεύχος 1 + Οδηγό σειράς + πρώτα κομμάτια με 1€  ημερομηνία κυκλοφορίας 07-09-21
Περιεχόμενο δεύτερου τεύχους: Cardboard + Τεύχος 2 + εξαρτήματα συναρμολόγησης με 4,99 € 
Περιεχόμενο υπόλοιπων τευχών: Cardboard + Τεύχος Χ + εξαρτήματα συναρμολόγησης με 9,99 €

Τα αντικείμενα που συνοδεύουν την έκδοση απευθύνονται σε συλλέκτες. Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Προϊόν κατάλληλο για συναρμολόγηση απο ενήλικες.Το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση ως παιχνίδι. Φυλάξτε τα μακριά από τα παιδιά. Για τη συναρμολόγηση ακολουθήστε με προσοχή και πιστά τις οδηγίες κατασκευής.
Απαγορεύονται οι τροποποιήσεις ή αλλοιώσεις. Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες συναρμολόγησης.


                            

Το προϊόν βρίσκεται προσωρινά Εκτός Αποθέματος. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια