ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Magnus T4

Magnus T4
Magnus T4
Magnus T4
Magnus T4
Magnus T4
  • Εκδόσεις: EMSE EDAPP SL
  • Κυκλοφορία: 15ΝΘΗΜΕΡΟ
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€
Καλάθι
Κάθε πένα συνοδεύεται από αμπούλα μελάνης 2,5 εκατοστών σκούρου μπλε χρώματος την οποία βρίσκετε στο εσωτερικό κάθε πένας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα μοναδικό συλλεκτικό έργο για να γνωρίσετε την ιδιαίτερη απόλαυση της γραφής!

Η συλλογή 40 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ αποτελείται από 40 τεύχη με μοναδικές ιστορίες για τη Γραφή, μαζί με 40 θαυμαστές πένες, καθεμία με τον χαρακτήρα της και έτοιμη να προσαρμοστεί στο χέρι του ιδιοκτήτη της. Για τους φανατικούς είναι αντικείμενα πόθου, ένα περιζήτητο προσωπικό απόκτημα, αλλά και ρομαντικό όργανο δημιουργίας!

Όλες οι πένες είναι βασισμένες σε παραδοσιακά σχέδια και είναι κατασκευασμένες με σύγχρονες τεχνολογίες και υλικά, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και εξαιρετική ποιότητα γραφής.

• Γραφίδες από χάλυβα με μύτες από ιρίδιο για απαλή γραφή
• Κάλυμμα που κλείνει ερμητικά για διατήρηση του μελανιού
• Ακροστόμιο που δένει αρμονικά με το σώμα της πένας, για να διευκολύνει τη γραφή
• Με ελατήριο που συσπάται και επανέρχεται στην αρχική θέση

Μαζί με κάθε πένα ένα εκπληκτικό τεύχος με πλούσιο περιεχόμενο:


ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
Διατρέξτε όλα τα στάδια μιας από τις σπουδαιότερες ανθρώπινες εφευρέσεις, της γραφής, και παρακολουθήστε την εξέλιξή της σε παλαιούς ή μακρινούς πολιτισμούς, έτσι ώστε να είστε σε θέση να αποκρυπτογραφήσετε όλες τις εκφράσεις που συγκροτούν το τεράστιο έργο της γραπτής παράδοσης.

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
Στο τμήμα αυτό θα γνωρίσουμε λεπτομερώς 40 μορφές της ιστορίας της λογοτεχνίας όλων των ειδών, παλαιότερες και σύγχρονες, που μας συναρπάζουν με τα μεγάλα έργα και τα μυθιστορήματά τους.
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ
Μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων γύρω γύρω από την τέχνη της πένας, για να γνωρίσετε τις απαρχές της, τις πιό μυθικές μάρκες και όλες τις πένες που έγραψαν ιστορία.

Οι τόμοι 2, 3, 4, κυκλοφορούν κάθε 2 εβδομάδες, όλοι οι επόμενοι τόμοι κάθε Παρασκευή.