ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Mr.Little Nobody's Subaru WRX STi T33

Mr.Little Nobody's Subaru WRX STi T33
Mr.Little Nobody's Subaru WRX STi T33
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€
Καλάθι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΜία από τις πιό επιτυχημένες σειρές κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών παγκοσμίως, με 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο. Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2001 από τη Universal με τίτλο «The fast and the furious». Ήταν μια ταινία σχετικά με παράνομους αγώνες αυτοκινήτων στους δημόσιους δρόμους της Αμερικής. Οι επόμενες ταινίες γύρισαν την πλοκή σε ιστορίες ληστειών και κατασκόπων. Συνολικά έχουν βγεί 8 κινηματογραφικές ταινίες «Fast & Furious» και ένα σχετικό φίλμ το 2019, με τίτλο F9, the fast Saga,  στο ίδιο μοτίβο αλλά έξω από την ομπρέλα του γενικού τίτλου. Επίσης υπάρχει ομώνημη σειρά κινουμένων σχεδίων και δύο ταινίες μικρού μήκους. Για το 2020 και το 2021 σχεδιάζεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες άλλες δύο ταινίες.

Οι ήρωες των ταινιών (Dominic Toretto, Brian O'Conner, Letty Ortiz, Han Lue, Leo Tego, Rico Santos, Cara, Malo, Luke Hobbs, Deckard Shaw, Magdalene Shaw, Samantha "Sam" Hobbs κα) δεν οδηγούν υπεραυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. αλλά πολλά και διάφορα δυνατά και «φτιαγμένα» σπορ αυτοκίνητα, με υπερσυμπιεστές, νίτρο, πειραγμένες μηχανές, αναρτήσεις, φρένα, αμαξώματα και ότι άλλο βάζει ο νους. Από κάποιο σημείο και μετά τα αυτοκίνητα αυτά είναι τα σημαντικότερα και εντυπωσιακότερα στοιχεία των ταινιών.

Τα αυτοκίνητα αυτά, υπό μορφή κάθε λογής μοντέλων, αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την Universal από το 2002 που το RadioShack άρχισε να πουλάει μικρά τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα με την άδειά της. Αργότερα η Racing Champions, η AMT Erti, η Greenlight, η Hot Wheels και η Jada Toys πήραν άδειες να κατασκευάζουν τα διάφορα μοντέλα των αυτοκινήτων που εμφανίζονται στις ταινίες.

Κλίμακα 1:32 με εκπληκτική λεπτομέρεια και μεταλική κατασκευή.