ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Οι Πέτρες του Μεσσία

Οι Πέτρες του Μεσσία
Οι Πέτρες του Μεσσία
13,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,76€
Καλάθι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο χαρακτήρισαν "Νουβέλα της Χιλιετίας".

Όμως οι Πέτρες του Μεσσία δεν είναι απλά ένα διήγημα. Για όσους ξέρουν, είναι μία χρονοκάψουλα που ταξιδεύει ανά τους αιώνες με προορισμό να ανοιχτεί το 2000.

Ένα αξιοσημείωτο ερώτημα για την πίστη.Ο John McGowan ζει μια ήσυχη, απλή ζωή μέχρι να κληρονομήσει μια εξαιρετική κληρονομιά από τον παλιό πατέρα του. Πενήντα χρόνια πριν, ο αρχαιολόγος Bill McGowan έκανε μια θαυμάσια ανακάλυψη στους Αγίους Τόπους: μια σειρά από χαραγμένες, λαμπερές πέτρες που περιείχαν εκπληκτικές αποκαλύψεις για την επόμενη χιλιετία. Αλλά οι πέτρες χάθηκαν.

Τώρα ο Ιωάννης πρέπει να ξεκινήσει ένα απίστευτο ταξίδι για να ξεδιπλώσει το μυστήριο τους. Με τη σύζυγό του, τη Σάρα, στο πλευρό του, θα δει μια σειρά από θαύματα που θα προκαλέσουν όλα αυτά που πιστεύει. Θα βιώσει μυστικά όνειρα και οράματα. Και τέλος, θα ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ, όπου θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το τελικό του πεπρωμένο.

Κινούμενος δυναμικά και αμείλικτα ενθουσιώδης, οι Μεσαιωνικές Πέτρες είναι μια ιστορία του ανθρώπινου πνεύματος, αναζητώντας ένα μυστικό, αναζητώντας την πίστη και αναζητώντας τον Αιώνιο που μας συνδέει όλους!

Συγγραφέας: Irving Benig

Σελίδες: 301