ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 34,90€
Καλάθι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι το νέο ανατρεπτικό έργο του πολυσυζητημένου David Icke, ερευνητή και συγγραφέα των best sellers `Επαναστάτες της Συνείδησης` και `Το Μυστικό όλων των Εποχών`. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται νέα και συγκλονιστικά στοιχεία για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και τους πολέμους του Ιράκ και του Αφγανιστάν, αποκαλύπτοντας την μεγάλη παγκόσμια συνωμοσία που συντελείται με στόχο την υποδούλωση του πλανήτη στη μυστική Αδελφότητα των Πεφωτισμένων.

Στην αυγή του 2000, κοσμοϊστορικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα, που ανατρέπουν την βεβαιότητα περί παγκόσμιας ασφάλειας και κατακερματίζουν τον ευσεβή πόθο των ανθρώπων περί »παγκόσμιας ειρήνης».
Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11 Σεπτεμβρίου, η Διεθνής Τρομοκρατία του Ισλάμ, η εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ, οι παγκόσμιες πολιτικές ανακατατάξεις και το μεγάλο σχέδιο για την επιβολή μιας »Παγκόσμιας Ειρήνης» από τους ίδιους τους Παγκόσμιους Εξουσιαστές, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο ξεδιπλώνεται, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ποιες είναι οι μέθοδοι επιβολής του Μεγάλου Σχεδίου αυτού; Πως οι μέθοδοι αυτοί σχετίζονται με τα συνταρακτικά και απειλητικά γεγονότα που διακυβεύουν την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια; Ποιοι είναι οι αρχιτέκτονες αυτού του Μεγάλου Σχεδίου; Γιατί χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους; Ποιος είναι ο σκοπός τους; Όλες οι απαντήσεις αυτών των κρίσιμων ερωτημάτων, βρίσκονται σε αυτό το, best-seller βιβλίο. Ο πολυγραφότατος συγγραφέας, David Icke, μας ταξιδεύει στο δυστοπικό παρασκήνιο της »Χώρας των Θαυμάτων». »Θαύματα» ελέγχου κι εξουσίας, σε ένα παγκόσμιο »βρώμικο» παιχνίδι για την υποδούλωση των ανθρώπινων μαζών.

Συγγραφέας: David Icke

Σελίδες: 673