ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γεωπολιτική & Οικονομία

Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Το βιβλίο που αποκαλύπτει τα αποκρυφιστικά ρεύματα και τις αντιλήψεις που αποτέλεσαν θεμέλιους λίθους για τη διαμόρφωση της Πολιτικής και της Εξουσίας των μαζών ανά τους αιώνες. Μια διαυγής ματιά στον αθέατο για τους απλούς ανθρώπους ιστό που συνδέει παρελθόν και παρόν, μυστικές εταιρείες και κυβερν..
22,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η Άλλη Ιστορία για την προέλευση και τον προορισμό του πολιτισμού μας. Ένα βιβλίο-σοκ, που με την τόλμη και τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις έρχεται για πρώτη φορά να απαντήσει στα ερωτήματα που προβληματίζουν κάθε ειλικρινή ερευνητή της αλήθειας. Γιατί παρά την αλματώδη ανάπτυξη του πολιτισμού μα..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Σήμερα, στις απαρχές του 21ου αιώνα, η ραγδαία εξελισσόμενη παγκοσμιοποίηση διαδικασία της παγκοσμιοποίησης θέτει υπό το πρίσμα συνολικής επανεξέτασης ολόκληρο το φάσμα των διεθνών σχέσεων, της αναπτυξιακής πολιτικής και του γεωστρατηγικού σχεδιασμού κάθε χώρας.Σ’ αυτό το πλαίσιο των αλλαγών, ποιο ρ..
22,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
H Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι το νέο ανατρεπτικό έργο του πολυσυζητημένου David Icke, ερευνητή και συγγραφέα των best sellers `Επαναστάτες της Συνείδησης` και `Το Μυστικό όλων των Εποχών`. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται νέα και συγκλονιστικά στοιχεία για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και το..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:34,90€
Εκδόσεις: ΛΕΙΜΩΝ
Η διαφαινόμενη χρονική ανατροπή των σχεδιασμών του Ερντογάν.Υπάρχουν δυνατότητες για την Ελλάδα να ανατρέψει την κατάσταση;Ο συγγραφέας δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα μας. Την περιγράφει όπως ακριβώς είναι, αναλύοντας το έλλειμμα ηγεσίας που αναντίρρητα υπάρ..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:31,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ο Σπύρος Λαβδιώτης έχει εργαστεί για πάνω από είκοσι χρόνια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στον Καναδά και στην Ελλάδα. Σε αυτό το διαφωτιστικό βιβλίο θα μυήσει τον μη ειδικό αναγνώστη αρχικά στο σύγχρονο οικονομικό μοντέλο του αχαλίνωτου καπιταλισμού, του ξέφρενου χρηματιστηριακού τζόγου και της ύβρε..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η πληρέστερη παρουσίαση της Παγκόσμιας Συνωμοσίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ζείτε πραγματικά Ελεύθεροι Όλες οι σκοτεινές πτυχές του Σχεδίου των Πεφωτισμένων και πώς να απαλλαγείτε οριστικά από τα δεσμά του Matrix. Η πραγματική καταγωγή των Πεφωτισμένων και οι οικογένειες μέσω των οποίω..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:34,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Όπως ακριβώς και ο Γούντροου Γουίλσον  και ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ, ο Μπους χρησιμοποίησε μια ρητορική που εξέφραζε τους μεγάλους στόχους της ανθρωπότητας: συνεργασία των εθνών, ειρηνική επίλυση των διαφορών και ένα δικαιότερο σύστημα για όλους. Μήπως είναι η  οικονομική και επιχειρηματική ελίτ αυτή π..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ο Μεγάλος Αδελφός, με την παραδοσιακή μορφή της βίαιης καταστολής και του ωμού ελέγχου των μαζών, σύντομα θα αποτελεί πια παρελθόν…η συστηματική καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και η απόλυτη εξάρτηση των πολιτών από την τεχνολογίαη επικείμενη διείσδυση των μηχανών στην καθημερινή ζωή και η συγχ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)