ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιβλία Τσέπης

Τρεις άντρες διεκδικούν το στέμμα –τρεις γυναίκες διεκδικούν την καρδιά τους!   Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Πριν από οχτώ χρόνια, ένα σκάνδαλο έστειλε τον πρίγκιπα Λεάντρο Ντ'Αγκοστίνο στην εξορία. Τώρα, η χώρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς βασιλιά και η Φοίβη Αλεξάντερ, η μυστική ερωμένη του που τότε τον..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Από τη χιονισμένη Γερμανία και την ατμοσφαιρική Αυστρία ως την ειδυλλιακή ιταλική ακτή του Αμάλφι και την παραδεισένια Κόστα Μπράβα της Ισπανίας, τρεις γυναίκες βρίσκουν τον έρωτα!     ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΦΙΛΙ Όταν η Ντέβον πρωτοσυναντά στο αεροδρόμιο της Δρέσδης τον καινούργιο, και πολύ σημαντικό πελάτη ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι μπροστά τους…Έζησαν το πάθος, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους, βίωσαν τον απόλυτο έρωτα και τον πόνο σε όλη του τη διάσταση, παρασύρθηκαν από τα ψέματα και τις ίντριγκες και βυθίστηκαν στα λάθη.Πριν από πέντε χρόνια o Ανδρέας Λοϊζου και η Λυδία Αποστόλου κατάφεραν ν..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Πριν από ένα χρόνο, βρέθηκε το πτώμα του Άλεξ Τάουν. Πριν από ένα μήνα, η μητέρα του Άλεξ τον είδε στο δρόμο. Πριν από μία εβδομάδα, ο Ντέιβιντ Ρέικερ συμφώνησε να ψάξει να τον βρει. Τώρα, εύχεται να μην είχε συμφωνήσει.Ο γιος της Μέρι Τάουν, ο Άλεξ, εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια. Πέντε χρόνια αρ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)