ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Λογοτεχνία & Μυθιστόρημα

Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η Λίνα είναι μια δύτρια μαργαριταριών και ο Χάρι ένας άγνωστος που τον βρίσκει αναίσθητο στην ακτή: ποιο είναι το μυστικό που κρύβει, ποιος είναι ο ονειρευτής, θα μπορέσει να τους σώσει; Το άχρονο αυτό μυθιστόρημα αποτελεί περισσότερο μια παραβολή αυτογνωσίας παρά μια εξωτική περιπέτεια, όπου η πραγ..
14,30€
Χωρίς ΦΠΑ:14,30€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Πώς να ακουμπήσουμε τον θάνατο;Πώς να μιλήσουμε γι’αυτόν σε κάποιον που έχασε τον δικό του άνθρωπο; Τι να του πούμε, ποια λόγια χωράνε στον πόνο;Μόνο η λογοτεχνική πένα μπορεί να απαλύνει τον καημό. Ένα μυθιστόρημα που θα μας κάνει να δούμε τη ζωή και τον θάνατο με άλλα μάτια. Ένα πραγματικό γιατρικ..
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Βιαστείτε να ζήσετε, βιαστείτε να αγαπήσετε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πόσος χρόνος σάς απομένει. Πάντα νομίζουμε ότι έχουμε ακόμη χρόνο, όμως δεν είναι αλήθεια.Μια ωραία μέρα συνειδητοποιούμε ότι έχουμε φθάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή, μα τότε είναι πια αργά. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι δ..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ένα ιστορικό μυθιστόρημα. Το χρονικό της Γαλλικής Επανάστασης , όσα έγιναν και δεν τα μάθαμε ποτέ. Αποτρόπαιες πράξεις πίσω από όμορφες ιδεές. Οι ήρωες θα ανακαλύψουν τη Σαλονικιά Σέκτα του Σαμπατάι Ζεβί και του Γιάκομπ Φρανκ, και τον τρομακτικό της ρόλο στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια Ιστορία. Η αληθι..
21,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ένας αιφνίδιος θάνατος. Το μαρτύριο της απώλειας, το συναίσθημα που ξεχειλίζει και η απόδραση του μυαλού που αδυνατεί να χωρέσει το γεγονός. Ένα πίσω-μπρος στον χρόνο που χάνεται μέσα σε έναν κόσμο στα όρια του αληθινού και του φανταστικού. Μια ιδιαίτερη επικοινωνία που τα αλλάζει όλα, σε μια στιγμή..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Πολλοί άνθρωποι έχουν όνειρα, αλλά δεν πιστεύουν ότι μπορούν να τα εκπληρώσουν. Μην κάνετε κι εσείς το ίδιο λάθος! Αν δεν έχετε αναδείξει ακόμα τις δημιουργικές σας ικανότητες, αν νιώθετε ότι κάπου βαθιά μέσα σα υπάρχει ένας καλλιτέχνης που λαχταρά να εκφραστεί, δίνοντας στη ζωή σας χαρά και πληρότ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)