ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Έρευνα & Τεχνολογία

Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ένα μοναδικό και απαραίτητο εγχειρίδιο για κάθε αναγνώστη που επιθυμεί να έχει μια σφαιρική άποψη για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ!Τύποι των ΑΤΙΑ και θεωρίες προέλευσης,Εκπληκτικές αυθεντικές μαρτυρίες,Αδημοσίευτα ντοκουμέντα και Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!Συγγραφέας: Μάκης Ποδοτάς Σελίδες: 123..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Από την Αρχαία Σουμερία μέχρι την Κνωσσό, και από την Κεντρική Αμερική μέχρι την Κωνσταντινούπολη, οι εξερευνήσεις, τα εμπόδια, τα απρόοπτα αλλά και οι συναρπαστικές ανακαλύψεις που τεκμηριώνουν τις ανατρεπτικές θεωρίες του αιρετικού αρχαιολόγου.Το βιβλίο που αποκαλύπτει το μέλλον της ανθρωπότητας ε..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
O Timothy Good θεωρείται παγκόσμια αυθεντία στον τομέα των UFO και ξεχωρίζει για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα των απόψεών του. Η «Εξωγήινη Βάση», προϊόν σαραντάχρονης έρευνας του συγγραφέα, έχει ήδη κατοχυρωθεί στην παγκόσμια βιβλιογραφία ως το πληρέστερο και πλέον αξιόπιστο βιβλίο για τ..
27,70€
Χωρίς ΦΠΑ:27,70€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Στο τελευταίο δίμηνο ενός πόλεμου που ήδη έχει κοστίσει εκατομμύρια ζωές όταν και πάρα το γεγονός ότι οι στρατιώτες των εμπόλεμων δεν έχουν ακόμα αποχαιρετήσει τα όπλα τους, εκατοντάδες Γερμανοί και Αυστριακοί επιστήμονες οι περισσότεροι με ύποπτο πολιτικό παρελθόν, αρχίζουν να συγκεντρώνονται για ν..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Για πρώτη φορά παγκοσμίως, μετά από δεκαετίες εμπεριστατωμένης έρευνας ανά την υφήλιο, ο έγκυρος δημοσιογράφος και ερευνητής Frank Joseph παρουσιάζει νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον πολιτισμό της Ατλαντίδας και τον θρύλο που συνοδεύει την καταστροφή της.Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, αναδύεται..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Μια άκρως εμπνευσμένη ματιά σε νέες πολύτιμες πρακτικές προσέλκυσης της αφθονίας,αξίζει την προσοχή σας! Dr. Wayne W. Dyer Οι νόμοι της σύγχρονης Φυσικής αποκαλύπτουν τους τρόπους με τους οποίους η συνείδηση μπορεί να επηρεάζει την πραγματικότητα. Στην `Κβαντική Επίτευξη`, η Sandra Anne Taylor περ..
21,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Το βιβλίο «Kοσμική Αλλαγή 2012» αποτελεί ένα πρακτικό και περιεκτικό εγχειρίδιο συνειδητής αλλαγής.Παρουσιάζοντας παράλληλα τις ενορατικές σκέψεις και απόψεις καταξιωμένων πνευματικών δασκάλων, επιστημόνων και οραματιστών οικονομολόγων, ο Dr. Ervin Laszlo αναλύει τα προβλήματα που οδηγούν το σημεριν..
16,15€
Χωρίς ΦΠΑ:16,15€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
«Oι Νumerati» έχουν παρεισφρύσει σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας και οι συνέπειες, θετικές και αρνητικές, δεν είναι ακόμη πλήρως εμφανείς. Ένας παράλληλος κόσμος αρχίζει να σχηματίζεται, ένα εργαστήριο καινοτομιών και ανακαλύψεων που απαρτίζεται από αριθμούς, διανύσματα και αλγόριθμους. ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Το «Πρωτόκολλο 17» είναι ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα, με βασικό άξονα μια πανάρχαια μυστική Αδελφότητα. Με καταβολές που χάνονται στα βάθη της Ιστορίας και διαθέτοντας ασύλληπτες δυνάμεις που πηγάζουν από γνώσεις απρόσιτες και απαγορευμένες στην πλειοψηφία της Ανθρωπότητας, η Αδελφότητα έχει καταφ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μας παρουσιάζει μια απόλυτα τεκμηριωμένη μελέτη όπου με τρόπο απλό και ταυτόχρονα επιστημονικό αναλύει τις τεχνολογίες που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος του ανθρώπινου πολιτισμού κατά τους επόμενους αιώνες. Τεχνολογίες, που καταρρίπτουν τα όρια της επιστήμης όπως τα γνωρί..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Είναι δυνατόν πειράματα με τον χωροχρόνο να έχουν επηρεάσει την Ιστορία μας;Μπορεί το περιβόητο πείραμα της Φιλαδέλφειας, που ξεκίνησε το 1943 στην Αμερική, να ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1980 στην Ελλάδα;Πώς εμπλέκονται το πείραμα της Φιλαδέλφειας και η δραστηριότητα των Αμερικανικών Βάσεων της Ελ..
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:18,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση που κάνουμε συχνά και καταχρηστικά και πολλές φορές στα πλαίσια του αστείου, είναι…. ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ; Τι είναι τα περίφημα Chemtrails; Μήπως όλο αυτό μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας;  Ή πίσω από όλο αυτό το πέπλο διακωμώδησης, κρύβεται μια παράξενη και εφιαλτική αλήθεια; Αν ευ..
16,20€
Χωρίς ΦΠΑ:16,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)