ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης! Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς κα..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Τι σας εμποδίζει να ζήσετε μια καλύτερη ζωή; Οι περισσότεροι θα κατανόμαζαν πράγματα όπως οι σχέσεις με τους άλλους, το χρήμα, η δουλεία τους, ή κάποιες ατυχείς περιστάσεις.  Καμιά από αυτές τις εξηγήσεις δεν παίζει κάποιο ρόλο.  Στις δεκαετίες που πέρασε, δουλεύοντας ως δάσκαλος προσωπικής ανάπτυξη..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία,βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία,αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις,ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρα..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η ζωή είναι μια πώληση! Και το μονοπάτι τόσο για μια επιτυχημένη ζωή όσο και για μια επιτυχημένη πώληση είναι το ίδιο! Στο «Εγώ, Α.Ε.» ο Χάρι Μπέκγουιθ, ζωντανός θρύλος στον χώρο του μάρκετινγκ για πάνω από τριάντα χρόνια, και η σούπερ-σταρ των πωλήσεων Κριστίν Κλίφορντ Μπέκγουιθ σας αποκαλύπτουν με..
20,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Mπορεί ένα χαμόγελο να λειτουργήσει αρνητικά; Mπορεί μια αθώα κλίση του κεφαλιού σας να δείξει ότι χειραγωγείστε εύκολα; Ποια είναι τα σήματα του ερωτικού ενδιαφέροντος των ανδρών και ποια των γυναικών; Mε αυτό το βιβλίο η διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός στη γλώσσα του σώματος Tonya Reiman φωτίζει τη..
22,30€
Χωρίς ΦΠΑ:22,30€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Στο υπέροχο αυτό βιβλίο ο μεγάλος θρησκευτικός ηγέτης του βουδισμού Δαλάι Λάμα συνεργάζεται για πρώτη φορά μ’ έναν Δυτικό ψυχοθεραπευτή, προκειμένου να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά που τον οδήγησαν στην εσωτερική γαλήνη και την κατάκτηση της ευτυχίας. Με την παράθεση συγκεκριμένων μορφών διαλογισμο..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Έχεις ένα μόνιμο άγχος να ευχαριστείς τους άλλους, ειδικότερα εκείνους που βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής σου (γονείς, σύντροφος, συνέταιρος κ.λπ);Πιστεύεις ότι δεν έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει ερωτικά;Υποβαθμίζεις και εξωραΐζεις συχνά τα λάθη και τα ελαττώματα το..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:20,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η μοντέρνα φυσική αναθεωρεί με ταχύτατους ρυθμούς τη στερεότυπη εικόνα που διατηρούσαμε για τη φύση της πραγματικότητας. Παράλληλα, η καταλυτική επίδραση στη δυτική κουλτούρα των πολυάριθμων πνευματικών παραδόσεων έχει γεννήσει νέους τρόπους θεώρησης για τη ζωή και την ανθρώπινη υπόσταση. Το εκπληκτ..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν διαπιστώσει ότι η Γιόγκα αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώσει κανείς την ευλυγισία, την ισορροπία και την αντοχή του, ενώ απολαμβάνουν την αίσθηση της γαλήνης και της ζωτικότητας που τους κατακλύζει κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αλλά και τ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Γυρίστε Το Κλειδί και κάντε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία και την ολοκλήρωση! Πασχίζετε για τη δουλειά, τα οικονομικά, την υγεία ή τις προσωπικές σας σχέσεις; Υπάρχει κάτι που θέλετε απεγνωσμένα, αλλά μοιάζει να μην μπορείτε να το πετύχετε, όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε; Έχετε απογοητευτεί και έχ..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,80€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)