ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Θρησκεία & Μεταφυσική

Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Η ψυχίατρος Elizabeth Kubler-Ross είναι η πιο αγαπητή και σεβαστή παγκόσμια αυθεντία στο θέμα του θανάτου, της μεταθανάτιας ζωής και της προετοιμασίας για το μεγάλο ταξίδι προς το επέκεινα. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της εργαζόμενη με άτομα που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και έχει ο..
19,40€
Χωρίς ΦΠΑ:19,40€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Μαρία Μαγδαληνή. Μετανοημένη πόρνη; Ή μια γυναίκα που η αποκάλυψη του αληθινού της ρόλου θα κλόνιζε τα θεμέλια του Χριστιανισμού;Συναρπαστικές πληροφορίες από τα αρχεία του Βατικανού για την ταυτότητα της Μαγδαληνής, τον μυστικό γάμο της με τον Ιησού και τον ανελέητο διωγμό της γενεαλογίας τους. Η ..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ,ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ,ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ,ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ,ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ,ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ,ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.Σ’ αυτό το υπέροχο, γεμάτο σοφία βιβλίο, ο καθηγητής Ιωάννης Λουκάς, με λόγο..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:20,50€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη καμπή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, καθώς η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία των ισχυρών του κόσμου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους που απειλούν να αφανίσουν τη Γη και να αναστείλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Στις «7 ..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Tο χαρακτήρισαν "Νουβέλα της Χιλιετίας". Όμως οι Πέτρες του Μεσσία δεν είναι απλά ένα διήγημα. Για όσους ξέρουν, είναι μία χρονοκάψουλα που ταξιδεύει ανά τους αιώνες με προορισμό να ανοιχτεί το 2000.Ένα αξιοσημείωτο ερώτημα για την πίστη.Ο John McGowan ζει μια ήσυχη, απλή ζωή μέχρι να κληρονομήσει μ..
13,76€
Χωρίς ΦΠΑ:13,76€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Το Φως της Επιστήμης στη Σλυγχυση της Νέας Εποχής UFO, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΑΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ   (. . .) Έχουμε δημιουργήσει έναν πολιτισμό, του οποίου τα σημαντικότερα στοιχεία στηρίζονται ουσιαστικά στην επιστήμη και την τεχνολογία. Έχουμε όμως ταυτό..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Υπάρχουν στ’ αλήθεια άγγελοι; Τι ιδιότητες έχουν; Μπορούμε να τους καλέσουμε όταν τους χρειαστούμε; Έχουμε όλοι φύλακα άγγελο;Γιατί βρίσκονται εδώ;Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια μελέτης αλλά και βιωματικών επαφών με τον πνευματικό κόσμο και τους αόρατους κατοίκους του, η διεθνώς αναγνωρισμένη ψυχικ..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Ποια είναι η παγκόσμια συνωμοσία που ελέγχει τον πλανήτη; Γιατί η ιστορία του ανθρώπου έχει πάρει αυτή την τροπή; Όλη η αλήθεια για την προέλευση και το εξουσιαστικό έργο των Δια-διαστατικών όντων που ελέγχουν τον πλανήτη, των οποίων η προέλευση χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Ποια είναι αυτά τα όντα..
28,80€
Χωρίς ΦΠΑ:28,80€
Εκδόσεις: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Τα λόγια του μεγάλου Αλάλου στον Ανού, στον Νιμπίρου ταξιδεύουν. Σε άλλο κόσμο βρίσκομαι, το χρυσό της σωτηρίας έχω βρει.…Υπάρχει λύση! είπε ο Ένκι. Έναν Λούλου, Πρωτόγονο Εργάτη, ας δημιουργήσυμε, ώστε τη σκληρή δουλειά να αναλάβει.Το Πλάσμα το μόχθο των Ανουννάκι στις πλάτες του ας σηκώσει!Ένα παι..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,80€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)