Υμηττού 8, Πειραιάς
210 41 75 918
info@gb-publishingservices.gr

e-Shop

Online Παραγγελίες.

Ιαπωνικά Σούπερ Μαχαίρια Τ1
Maguro Mini

Print
Τιμή πώλησης: 2,95 €
Εκδόσεις: EMSE EDAPP SL
ΠεριγραφήΤο μαχαίρι είναι ένα από τα πρώτα εργαλεία που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος. Ξεκινώντας με κοφτερές πέτρες, έφτασε σήμερα να έχει στη διάθεσή του εξαιρετικά περίτεχνα και μελετημένα σύγχρονα «εργαλεία». Η τεχνολογία στα μαχαίρια σημείωσε μεγάλη ανάπτυξη τους τελευταίους αιώνες, προσφέροντας εντυπωσιακές χειροποίητες και πανάκριβες υλοποιήσεις – ποιος δεν θυμάται τα ιαπωνικά σπαθιά του Kill Bill! 
Στις μέρες μας, βέβαια, η καλή ποιότητα μαχαιριών είναι πλέον προσιτή σε όλους με πολύ πιο λογικές τιμές. Όσο όμως κι αν έχουν εξελιχθεί, άφθαρτα δεν είναι, γι’ αυτό και πρέπει να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρούμε, ιδίως σε μια σύγχρονη κουζίνα, όπου η τέχνη της μαγειρικής γίνεται πολύ πιο εύκολη κι ευχάριστη, αν έχουμε τα ειδικά για κάθε ανάγκη μαχαίρια.

Γνωρίστε από κοντά την ιστορία των μαχαιριών,τον τρόπο χρήση τους αλλά και φροντίδας τους.Από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβή soft touch,διπλό ακόνισμα και κατοπτρίκο φινίρισμα!

Κάθε Παρασκευή στα περίπτερα μαζί με το περιοδικό και ένα Ιαπωνικό μαχαίρι! Στο πρώτο τεύχος θα βρείτε το Maguro Mini 16cm Ένα σκληρό και στιβαρό μαχαίρι για να χωρίζουμε το κρέας από το κόκαλο, όχι όμως για να κόβουμε κόκαλο. 


Τιμή Γνωριμίας Πρώτου Τεύχους μόνο 2,95€.


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Μην Χαθούμε! Κάνε μας Like!