Αποκλειστικά από την εταιρεία ''Best Flow Packs International'' και τα κανάλια ''Ariadni & Artemi Star'' μια νέα φανταστική συλλογή αυτοκόλλητων με άλμπουμ που παρουσιάζει τις αγαπημένες στο Ελληνικό κοινό You Tubers!

Το νέο αυτό προϊόν αποτελείται από το άλμπουμ 36 σελίδων και από 168 φανταστικά αυτοκόλλητα που διαδραματίζουν ιστορίες από την ζωή των αγαπήμενων Youtuber σε 15 ξεχωριστές θεματικές ενότητες!

Οι δύο πρωταγωνίστριες του άλμπουμ είναι η Αριάδνη και η Άρτεμη, οι δύο αδελφές μοιράζονται τις περιπέτειες με την οικογένεια τους μέσω των You Tube καναλιών τους!


Μπορείτε να αποκτήσετε το άλμπουμ και μαζί δώρο ένα φακελάκι με αυτοκόλλητα στη τιμή των 2,00€ ώστε να ξεκινήσετε την συλλογή σας! Ξεχωριστά μπορείτε να αγοράσετε το κάθε φακελάκι με 5 αυτοκόλλητα στην τιμή των 0,70€

Κάθε κουτί περιλαμβάνει 40 φακελάκια με αυτοκόλλητα ''Ariadni & Artemi Star Channels'' και κάθε φακελάκι περιλαμβάνει 5 τυχαία αυτοκόλλητα! Το άλμπουμ περιλαμβάνει μια αφίσα διπλής όψης ώς ένθετο και 1 φακελάκι αυτοκόλλητων ως δώρο!

Συνολικά η συλλογή περιλαμβάνει 168 αυτοκόλλητα όπου 72 από αυτά είναι ξεχωριστά! Τα 24 είναι διάφανα καρτούν, τα 24 είναι με γκλίτερ, τα 24 είναι ολογραφικά και τα υπόλοιπα 96 είναι αυτοκολλήτα χωρίς εφέ αλλά με φοβερά χρώματα και παραστάσεις! Κάθε αυτοκόλλητο έχει μια μοναδική θέση μέσα στο άλμπουμ η οποία αντιστοιχεί σε έναν αριθμό που αναγράφεται στο πίσω μέρος του!

  

Μάζι με το συγκεκριμένο άλμπουμ ξεκινάει και ένας μεγάλος διαγωνισμός που θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα διαρκέσει 4 μήνες!

Βρείτε το κουπούνι διαγωνισμού μέσα στο κάθε πακέτο αυτοκόλλητων το οποίο αναγράφει ένα μοναδικό κωδικό.
Στον ιστότοπο: www.ariadniartemistarcontest.gr καταχωρίστε τον κωδικό σας και το ονοματεπώνυμο σας.

Ένας σούπερ τυχέρος θα κερδίσει την συμμετοχή του σε ένα αποκλειστικό You Tube Video στο κανάλι Ariadni Artemi Star! 100 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μπλουζάκι T-Shirt Ariadni & Artemi Star Channels!

Για πληροφορίες ειδκά για τον διαγωνισμό  μπορείτε να στείλετε email στο:  info@ariadniartemistarcontest.gr

                                                                                      Απόκτησε τώρα το άλμπουμ + 1 φακελάκι δώρο και ξεκίνησε την συλλογή σου