Η Ιστορία ενός Θρύλου! Φτιάξε βήμα βήμα ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας! 


Πιστή και ρεαλιστική αναπαραγωγή του αρχικού μοντέλου σε κλίμακα 1:8 από μέταλλο DIE-CAST και χυτό πλαστικό! Τα πλούσια εικονογραφημένα τεύχη της συλλογής ανακατασκευάζουν σε βάθος την ιστορία της Volkswagen. Θα σου παρουσιάσουμε όλα τα πιο σημαντικά μοντέλα, στις δημοφιλέστερες εκδόσεις με πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο ήχος του αληθινού κινητήρα, Αναρτήσεις που λειτουργούν με ελαστικά ελατήρια, Πίνακάς οργάνων με φωτισμό, Παράθυρα που λειτουργούν γυρίζοντας την μανιβέλα, Πτυσσόμενα μπροστινά καθίσματα και πολλά άλλα!


 

 

Η συλλογή αποτελείται από 100 τεύχη. Τιμή δεύτερου τεύχους 5,99 €. Τιμή επόμενων τευχών 8,99 €. Ο εκδότης θα μπορούσε να αναγκαστεί να αλλάξει τη σειρά των τευχών για τεχνικούς λόγους. Ο εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει ορισμένα πρόσθετα τεύχη σε σχέση με το αρχικό σχέδιο της συλλογής, με μοναδικό σκοπό τον εμπλουτισμό της ποιότητας και της αξίας της συλλογής. Το προϊόν αποτελεί μέρος ενός σετ συναρμολόγησης.
Τα τεύχη 2 & 3 θα κυκλοφορήσουν ανά 15 ημέρες, στα υπόλοιπα τεύχη η κυκλοφορία τους θα είναι σε εβδομαδιαία συχνότητα. 
Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες  στα παρεχόμενα τεύχη. Διαβάστε και κρατήστε τις πληροφορίες που παρέχονται για μελλοντική χρήση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Περιέχει μυτερά ή αιχμηρά τμήματα. Η συναρμολόγηση ηλεκτρικών ή ηλεκτρικών εξαρτημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από ενήλικους ή υπό την επίβλεψη ενηλίκων. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μπαταριών. Το προϊόν δεν συνδέεται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Για να λάβετε τεχνική βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Βοήθειας γράφοντας στην διεύθυνση: scarabaios.hachette@gmail.com