Η Απόλυτη Συλλογή για κάθε φίλο της Marvel Comics!

Γουλβερίν. Χάλκ, Κάπτεν Αμέρικα, Σπάϊντερ-Μαν, Άϊρον-Μαν, Κάπτεν Μπρίτεν, Οι Εκδικητές και όλοι οι διάσημοί υπερήρωες της Marvel πρωταγωνιστούν σε αυτή την συλλεκτική σειρά Graphic Novels,κάθε τόμος είναι προσεκτικά επιλεγμένος για να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο της Marvel!

Για πάνω από σαράντα χρόνια η Marvel ψυχαγωγεί αναγνώστες κάθε ηλικίας με τα εντυπωσιακά κόμιξ της.Έχει δημιουργήσει μερικούς από τους πιό διάσημους υπερήρωες  όπως τον Σπάϊντερ-Μαν,τον Χάλκ και τους X-men.
Τώρα που οι ήρωες της Μarvel έχουν κατακτήσει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση,
είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε τις απίθανες ιστορίες τους και τον εκπληκτικό κόσμο όπου κατοικούν αυτοί οι ήρωες!


Θα βρείτε ορισμένες από τις καλύτερες ιστορίες από τους πιό γνωστούς σεναριογράφους της Marvel όπως τους: Chris Claremont, Frank Miller, Brian Michael Bendis, Alan Moore,Mark Millar, Grant Morrison και πολλούς άλλους.

Το σύμπαν της Marvel ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο χάρη στο σπουδαίο ταλέντο κορυφαίων εικονογράφων όπως: Alan Davis, John Byrne, Frank Quitely, Mark Bagley, Bryan Hitch, Olivier Coipel και Todd McFarlane!

Κάθε έκδοση αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιστορία με τους πιό διάσημους υπερήρωες της Marvel!

Συλλεκτικές εκδόσεις με σκληρό εξώφυλλο! Η ράχη κάθε τόμου είναι μέρος μιάς απίθανης εικονογράφησης από τον καλλιτέχνη της Marvel Gabriele Dell'Otto!Τιμή γνωριμίας 1ού Τεύχους: 3,99€  Πατήστε εδώ


Η Συλλογή αποτελείται απο 60 τεύχη - Το κάθε τεύχος κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες.

Η έκδοση αυτή ίσως περιλαμβάνει περιεχόμενο ακατάλληλο για αναγνώστες κάτω των 15 έτων.