Κατασκευάστε ένα εκθεσιακό αριστούργημα Lancia Delta HF Integrale σε κλίμακα 1:8 με το σήμα της Martini Racing!!! Επιβιβαστείτε στον μύθο και αναβιώστε τον θρύλο της Lancia Delta!!!


Για πρώτη φορά στα περίπτερα μια εξαιρετική ρεπλίκα του θρυλικού αυτοκινήτου αγώνων ράλι που οδήγησε ο πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλήτης Miki Biasion για να την κατασκευάσετε
με όλες της τις λεπτομέρειες!

Η πιο νικηφόρα Lancia όλων των εποχών σε μεγάλες διαστάσεις που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα θρυλικό αυτόκινητο και να θαυμάσετε τον εξαιρετικά ρεαλιστικό ακριβή τρόπο του εσωτερικού σπόρ εξοπλισμού,τον κινητήρα και την εκλεπτυσμένη μηχανική!

Θα ανακαλύψετε ένα ομοίωμα τεχνολογίας και καινοτομίας που επέτρεψε στην Lancia να θριαμβεύει!


Αμάξωμα από χυτό μέταλλο μαζί με αυτοκόλλητα, αεροτομές και αεροδυναμικά προσαρτήματα πανομοιότυπα με το αυθεντικό μοντέλο.
Κινητήρας και μηχανικά μέρη με κάθε λεπτομέρεια, πιστή ρεπλίκα του εσωτερικού: καθίσματα, roll bar, πλήρης πίνακας οργάνων για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ζάντες για αγώνες ράλι και ελαστικά από μαλακό καουτσούκ. Εκπληκτικά ηχητικά και φωτεινά εφέ για ένα ακόμα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Ήχος κινητήρα, ήχος κόρνας, άναμμα φωτών στόπ και φλάς! Ένα ακριβές συλλεκτικό αντιγράφο με όλες τις λεπτομέρειες της
Lancia Delta HF Integrale Martini Racing!

Διαστασείς Μοντέλου 48 x 22 x 17 cm με οδηγίες συναρμολόγησης σε DVD και τεχνική βοήθεια μέσω lancia-support.
Στο κάθε τεύχος μαζί η ιστορία της Lancia Delta μέσα απο τους αγώνες,τους οδηγούς και τους αντιπάλους!

Τιμή γνωριμίας 1ου τεύχους μόνο: 1,99€ Πατήστε εδώ 

Προειδοποίηση: Προίόν για μοντελίστες,δεν είναι παιχνίδι.
Το προϊόν αποτελεί μέρος ενός κιτ συναρμολόγησης,να ακολουθείται προσεκτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στο τεύχος.
Η συναρμολόγηση των ηλεκτρικών και των ηλεκτρονικών μερών πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενήλικου.
Η συλλογή αποτελείται απο 100 τεύχη.